SLAM! Duh-duh-duh: Der er GAM3 Finals i weekenden

“basketball is my favorite sport, I like the way they dribble up and down the court”.

Ej det passer ikke, jeg følger kun med i rigtig sport som professionel wrestling og freestyle battle rap. Men i weekenden kan du opleve den tilbagevendende og altid spændende afslutning på streetbasket sæsonen når der er 3×3 GAM3 Finals. Jeg har selv været med til at dække finalerne og StreetGAM3-touren som blogger og det er en altid hyggelig kombination af street stemning og sport.

Det er på Gunnar Nu Hansens Plads i FælledParken den 24. og 25. august. Ud over gadebasket kan du opleve DJ Noize, Luke Rocc og DJ Phil på wheels of skill og minihesteblodsbrødrene Tue Track og Khal Allan aka PonyBlod på mikrofoner, produktioner og grammofoner (søndag kl 13:45). Du kan tilmelde dig eventet på Facebook og nedenfor kan du se AG fra KNA Connected aka Adonis with the Moneys forklare hvad der går ned på formfuldendt amerikansk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *