PTA: Nu også som punchlinejurymedlem

Så er det i aften der er MC’s Fight Night mine damer og herrer. Som ny spændende rolle, efter jeg har været deltager, dommer, kampprogramskribent, fotograf mm., har jeg nu fået tjansen som medlem af punchlinejuryen, der får lov at uddele den gyldne mikrofon til årets bedste sviner der rimer. Den var jeg selv så heldig at få overrakt i 2002 af Martin Preacherman som ses på billedet ovenfor, så det bliver med en vis nostalgi jeg får lov at sende depechen videre i aften i Tivoli. Til at hjælpe mig, har jeg nedsat en topprofessionel, ekstremt uafhængig og fair komite bestående af MisMarie og Søren Strøm – begge to helvedes karle, kan jeg godt love…

Ses vi? HELL MOTHER fuck the rest you wiggas know me….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *