Tillykke med bøffen, dansk rap – Unge Auto Tune Nej Tak på nettet

Man kan fejre jubilæer på mange måder. En af de mere ufine er at kigge på alt den splid der har været gennem tiden, så det kan komme med i festtalerne, ofte til stor moro for gæsterne og ofte til stor pine for jubilaren. Det har de valgt at gøre på TV2.dk, hvorfra journalisten Nadia Nikolajeva i går ringede mig op til en hyggelig snak om beef. Som altid med den slags er det svært at afgøre om medierne vil høre om spliden eller smædesangene, men hun virkede oprigtig interesseret, så jeg åbnede lidt mere op for posen end jeg plejer. Dermed er der nogle personlige vinkler på kontroverserne, som måske retfærdiggør at du bruger din dyrebare tid på at læse om dem. Læs her…

“5 vildeste svinere i dansk hip hop”.

En tanke om “Tillykke med bøffen, dansk rap – Unge Auto Tune Nej Tak på nettet”

  1. Det er en fed liste, men savner lidt Helt Sikkert mod FIP. Der kom nu et par fede tracks fra Essensen ud der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *