Bag Fjendens Linjer: Hør mig droppe tung science om battle rap i 2 timer

Forleden var jeg forbi det splinternye program Bag Fjendens Linjer, hvor freestyle-battlerapperen Elbanovic og Morten fra Bare Battles endevender den danske og internationale battle scene.

Jeg var allerede fan efter første program, hvor de sammen med Geeza G begav sig ud i nogle af de mest nørdede diskussioner af karakterer, approaches og rhyme schemes jeg længe har hørt. Så det var en kæmpe ære, at blive inviteret ind som gæst nummer 2 i det stadig ret nye program. Som bonusinfo kan jeg eksklusivt fortælle, at det bliver optaget i Mortens lejlighed på Vesterbro, og jeg havde stillet som krav, at jeg kun deltog hvis han gav aftensmad. Til hans kredit skal siges, at han laver fremragende spaghetti og kødsovs.

Programmet blev ret spændende, synes jeg selv, da vi faktisk gennem de 2 timer (TO TIMER!!!) kommer igennem det meste af min battlerap-karriere. Så man kan høre om dengang jeg blev taget ud af Eyedea til Aarhus Took It, da jeg vandt den gyldne mikrofon til MC’s Fight Night og selvfølgelig mine skrevne battles mod Low og Janus Forssling. Jeg har bestemt ikke kun haft sejre i battlerap-regi, så jeg håber at det at jeg ret åben om mine mindre gode præstationer, måske kan være inspirerende for eventuelle lyttere, der selv er interesserede i at stille op i rap-konkurrencer. Jeg er i al fald stolt af alle mine battles, både sejre og nederlag.

Tusind tak til Elbanovic og Morten for at hive mig forbi. Lyt til programmet efter hoppet og like deres Facebookside. Næste program er med ingen ringere end Jøden, så hvis du skal lytte med før det blower op og bliver det alle render og snakker om, så lyt til nedenfor. Så kan du sige du hørte Bag Fjendens Linjer før det kom på mode…

En tanke om “Bag Fjendens Linjer: Hør mig droppe tung science om battle rap i 2 timer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *