Grammatisk graffiti: en solstrålehistorie fra Glostrup

For ti måneder siden cyklede jeg forbi en plankevæg overfor El-Giganten i Glostrup. Der havde en ung iværksætter valgt at berige os med udsagnet “PAS PA PENG'” via spraycan. Ifølge Instagram kommenterede jeg dengang på ortografien således: “Velkommen til Glostrup, hvor vi går meget op i at apostrofere vores trusler. Men bolle-å er ikke noget vi bruger.”

Nu er der imidlertid sket en udvikling. Enten er den unge hærværksmand selv blevet skarpere udi grammatik og har valgt at bruge disse evner til at råde bod på tidligere tiders synder. Eller også har en krakilsk staveselvtægtsmand bevæget sig ud i natten og vovet pelsen – og en klækkelig bøde – med det ene formål at rette op retstavningen.

For da jeg cyklede forbi i morges så væggen sådan ud…

Se dét var en rigtig solstrålehistorie! Følg mig eventuelt på Instagram, så er du rigtig sød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *