Death of Auto Tune Nej Tak – moment of silence

Så gik den ikke længere. Man skal ikke kæmpe mod vindmøller, og med den logik skal man heller ikke kæmpe mod dem der kæmper mod atomkraft. Således blev jeg i dag kontaktet af OOA Fonden, der skriver at de: “er blevet bekendt med, at du på din hjemmeside som blikfang benytter en forvanskning af det beskyttede logo ATOMKRAFT? – NEJ TAK idet teksten er ændret til ” AUTO TUNES? – NEJ TAK”.

De skriver envidere at de har så mange rettigheder til logoet, at det er til at tude over, og at der vil blive taget retsskridt mod jeres dreng, hvis ikke jeg dropper min kampagne, hvor jeg med min udgave af logoet har kæmpet mod computerkorrigeret sang – bedre kendt som autotune.

Jeg er selv vokset op med forældre der har gået atommarch og som eksiløstjyde husker jeg selvfølgelig det dejlige gavlmaleri af den røde sol på gul baggrund fra Vestergade. Jeg er rigtig glad for at bo i et land hvor det kun er Risø der har haft atomkraft, og den prøvereaktor er vist endda lukket – og det kan vi takke folkebevægelsen mod atomkraft for.

Jeg har derfor valgt at skrinlægge min kampagne i den nuværende form, og dermed sluttede Auto Tune Nej Tak æraen – må jeg bede om et øjebliks stilhed, tak.

En tanke om “Death of Auto Tune Nej Tak – moment of silence”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *