Trivia Quiz: Kom til releaseparty for Per Vers nye album “DNA”

Den 5. maj er Danmarks befrielsesdag. Det er også den dag Per Vers befrier sit nye album “DNA” som er hans første deciderede soloalbum i 3 år. Jeg er så heldig, at jeg har fået et sniglyt, og jeg kan love at Per Vers er skarpere, klogere og sejere end nogensinde og at musikken i øvrigt veksler mellem inderlig følsomhed og ekstravagant funky.

I den forbindelse holder han hele to releasefester. Den første den 8. maj i Pumpehuset i København og den anden den 9. maj i Atlas i Aarhus. Her kan man for 160 dask opleve Per Vers live sammen med nyt orkester, Nappion og Ayoe Angelica, opvarmning fra Mr. X i Midten aka Nixen og Kasper Spez aka Kasper Spez. Desuden får man albummet gratis og de første 100 hvert sted får en specialbrygget DNA øl fra Aarhus Bryghus, en Per Vers kasket, abonnement på Deezer og alt muligt lækkert. Se det hele forklaret af Per Vers med hjælp fra Flaskedrengene her:

Du kan læse mere og købe billetter via Per.TV, men du kan også vinde adgang til en valgfri releasekoncert sammen med en homie eller homette ved at give så mange ringe svar som muligt i den store forkromede Per Vers quiz. Jeg trækker lod blandt de ti med flest rigtige…

[quizmaster quiz=1]

En tanke om “Trivia Quiz: Kom til releaseparty for Per Vers nye album “DNA””

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *