Kom til Næstved og hør Big Daddy Kane snakke med… mig?!“Settin it off, lettin it off again and…”
Hvis nogen havde fortalt purunge PTA, at han en dag skulle forlade sit drengeværelse, begive sig ud i verden og en dag få lov til være vært for en Q&A med ingen ringere end the man the icon, Big Daddy Kane, så havde han nok svaret “selvfølgelig!” For jeg havde en mildest talt livlig fantasi.

Ikke desto mindre er det nu blevet den skinbarlige virkelighed, når Juice Crew veteranen Big Daddy Kane kommer til Danmark den 7. maj tager han en tur sydpå til Næverland, 4700 og lægger livshistorie til en aften med overskriften “Getdown! Pt. 37 – The story of Rap legend Big Daddy Kane”.

Det er en del af Næstveds GetDown-serie af hiphop-arrangementer, og bliver det bare halvt så fedt som fx Masta Ace Q&A’en, er der sikkert ikke et øje tørt. Og så er det jo bare glasur på kagen, at det er Unge Auto Tune Nej Tak himself, der får lov til at være vært for aftenen. Jeg har tusind ting, som jeg gerne vil spørge Kane om. Det håber jeg også du har, for naturligvis skal han bombarderes af spørgsmål fra salen. Det foregår på Jernbanegade 10 i 4700 Næstved kl. 19 den 7. maj. Det er gratis og der er meget mere info på Facebook.

Senere samme aften giver The Prince of Darkness så koncert på Loppen på Christiania. Og det skal du naturligvis også ind at se, så skynd dig at melde dig til koncerten på Facebook og køb billetter på Billetlugen.

Har du ikke mulighed for at komme eller er du for genert til at stille spørgsmål i levende live, så er du meget velkommen til at skrive dine spørgsmål til Kane nedenfor. Så skal jeg nok spørge for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *