Rap Slam Battles: Low & Daniel vs Norup & Jake OZ (…og mig!)

For ikke såååå længe siden var der Rap Slam Battles i Huset i Magsstræde. En aften med mange højdepunkter, fx Geeza G mod Janus Forssling. Desforuden var der også tagteam battle med Low & Daniel mod Mikkel Norup & Jake OZ. Low og Daniel er vel to af de allerbedste tagteamere herhjemme, så det var ikke uden ærefrygt, at jeg sagde ja til at være en del af Norup og Jake’s gimmick.

Efter de (gud ved af hvilken grund) kontinuerligt har drillet Low med at han har tabt til mig, får jeg lov til i egen person, at minde ham om det en sidste gang. Det synes jeg tilsyneladende, at jeg gør så fremragende at jeg bruger ligeså lang tid på at Hulk Hogan posere efter mine rim, som jeg bruger på at rappe det. Det foregår ved omkring 16:30-mærket, men se hele battlen, den er fantastisk. Og det er Kazpa G’s dommerkommentarer i øvrigt også, så husk at få dem med.

Her er, i selvpromoveringens hellige navn, et fedt billede af mig fra aftenen. Taget af Sigphotos.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *