DJ Yoda leverer uhyggeligt godt Halloween mix!

Bøh!

Qbert er dygtigere, DJ Premier er funkiere, men når det kommer til mixtapes tror jeg ikke, at der er nogen jeg holder så meget af som britisk-indiske DJ Yoda. Hans How To Cut & Paste-serie er fænomenal underholdning, hvor han splejser citater fra filmklip, reklamer og hiphopklassikere sammen med musik der svinger fra det argeste kitsch til det pureste boombap guld. Og så scratcher han som en drøm. Særligt How To Cut And Paste The 80’s Edition er en sand fornøjelse.

I anledningen af Halloween havde Diplo inviteret Yoda ind på BBC, hvor han leverede et timelangt uhyggeligt mix. Da han allerede efter et minut scratcher hen over Undertakers tema, men det bliver annonceret at vandrende døde mand er på vej til ringen med Paul Bearer var jeg naturligvis solgt, og da alt fra Scooby Doo og Casper The Friendly Ghost mixes sammen med Grave Diggaz, Ice T, Dr Octagon og Kool Keith var der ikke et øje tørt. Du kan høre mixet på BBC et par uger frem eller streame det nedenfor.

Billede i øvrigt udlånt af Theabaws, der så særligt uhyggelig ud denne Halloween.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *