Unge Auto Tune Nej Tak snakker om Jokeren og “voksenrap” i Radio 24/7

Det er sjovt med den der kategori. Voksenrap? Rap har været voksen siden The Message. Som jeg nævnte for nylig blev Chuck D konfronteret med sin alder og replicerede: “They wanna say I talk like I’m old! Motherfucker I been old! I was 27 when my first record dropped!” Men for tiden er det ganske rigtigt på mode at blive voksen i hiphop herhjemme. Og i anledningen af Jokerens nye album “Dansker” var jeg i morges inviteret en hyggelig tur i Radio 24/7. Han har nemlig valgt at lancere pladen som en voksenplade, eller det er i hvert fald præmissen for interviewet. Som man kan høre da han selv er derinde, er det måske ikke hans eget mærkat. Jeg synes også at huske at han talte om voksenplade og dansk raps dinosaur, da han og Lars Bukdahl gæstede KUA for snart ti år siden.

Jeg dropper lidt kundskab om rappens genretræk og Jokerens mange genopfindelser, og så får jeg lov til at pointere jeg også er Simpsons og wrestling-ekspert. Hør det herunder:

PTA om voksenrap og Jokeren i Radio 24/7
[audio:http://www.ptas.dk/wp-content/uploads/2014/11/24syvpta.mp3]
Jokeren i Radio 24/7

[audio:http://www.ptas.dk/wp-content/uploads/2014/11/24syvjokkeren.mp3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *