PTA’s HIPHOP-HJEMMESKOLE DAG 7: GENSE ALLE MC’s FIGHT NIGHT BATTLES!

Solen skinner, så det er nu du virkelig har brug for en undskyldning for ikke at bryde din coronakarantæne. Heldigvis er der kommet et fantastisk bud på historieundervisning. Lade-far har nemlig uploadet en stribe af de MC’s Fight Night-visninger, der var i fjernsynet fra 2002-2010.

Herfra vil jeg naturligvis anbefale at starte med den første, nemlig den i 2002, hvor Per Vers havde trukket sig tilbage efter at have vundet de to forudgående år, og der var kamp om tronen fra rappere som Jøden, Pede B, Strøm, Ufo, C-Style og… MC PTA!

Det er nok svært at forstå i disse selvoptagende tider, men da det blev vist i fjernsynet , var jeg i hvert fald i to uger lidt af en celebritet, der skulle skrive autografer og alt muligt mærkeligt. Heldigvis var det før YouTube, så berømmelsen forsvandt hurtigt, men det er virkelig sjovt at genopleve showet, hvor jeg ekspederer Jøden og Strøm ud, giver UFO kamp til stregen og bliver interviewet af Andrea Rudolf.

Af de efterfølgende år, er det jo genialt at opleve Strøm mod MikL i 2003, MikL mod Kejser A i 2004 og Pede B mod alle andre de kommende år.

Der er i al fald nok at dykke ned i. Her kan man også opleve hvordan jeg bliver gradvist dårligere og tykkere, det er der også en vis underholdning i.

Så læn dig tilbage og lad Lade-Fars playliste tage dig tilbage til den tid, hvor punchlines fløj i bokseringen, salig Preacherman råbte FLAMMER og HELL Motherfuckin’ YEAH som kun han kunne.

RIPreach!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *