MC’s Fight Night – tillykke MikL!

Nej han endte ikke med tudefjæs for 3. gang i træk – han trak sgu stikket hjem. Stort tillykke til MikL. Han fortalte engang, at en af grundene til at han begyndte at tage freestyle seriøst, var at han så min og Strøms semifinalebattle til MC’s Fight Night 2002. Den slags skal man jo tage med et gran salt – og en tequila og en skrive citron – men det er da stadig sejt hvis det passer.

DR har valgt ikke at vise showet live i år men laver i stedet et sammendrag torsdag aften. Til gengæld har de lavet et specialsite med ekstra info… ekstragammel info! Bl.a. ligger dommerinterviewet med mig, Ataf og Per V fra 2006 stadig som eksempel, og det er da god reklame for unge PTA (husk også at læse mine Aarhus Took It røverhistorier), men vel ikke helt fair overfor de nye dommere? Se det her.

Jeg skriver mere om MC’s Fight Night i DUBCNN Magazine, der udkommer første december, og jeg håber at det bliver inkl. MikL interview!

En tanke om “MC’s Fight Night – tillykke MikL!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *