We’re bringing hiphop back!


Så kom bladet. DUBCNN Magazine er på gaden. Der er interview med Joe True, MikL Vs Pede B, Khalern, DJ Direct, Kuku Agami, Immortal Technique, Defari, WC i studiet med Madness4Real, Clipse, liverapport fra Snoop Dogg, DM i Mix, MC’s Fight Night, historien om millioner af A Milli-remix og det er bare (lidt af det) jeg har været med til at lave. 116 siders hiphop, ladies and gentlemen, udgivet i 40.000 ex – og jeg håber virkelig at I også har lyst til at læse det!

I løbet af dagen var jeg rundt med blade til vores interessenter, bl.a. Run For Cover Records, ICO Concert Booking, Universal Music, Playground Music, Primoentertainment og KML booking. Men også vores boganmelder Peter Grønlund og min gamle ven K-V der har anmeldt en Wu-Tang live DVD fik et blad. Desuden mødte jeg tilfældigt Nappion og DJ Graded i byen, og jeg var også et smut forbi mit freelance-gig PlantCPH. Turen fra Valby til Nørrebro til midtbyen til Østerbro tilbage til midtbyen til Frederiksberg til Vanløse og tilbage til Valby må siges at være noget af en cykeltur, og jeg tror jeg fik pløjet mig gennem næsten alle gaderne fra Matador. Men alle virkede glade for at få bladet, og det er sgu dejligt med rygklap efter en lang kamp for at få bladet gjort flyveklar. Nu må vi håbe det går lidt lettere med #2. Som sagt kommer bladet i 40.000 ex i hele landet. Skulle du mod forventning overhovedet ikke kunne støve et eksemplar op, så skriv gerne i kommentar-feltet, så skal jeg nok gøre hvad jeg kan for at bringe hiphoppen hjem til dig!

Her er lidt billeder fra turen:

dér!

2 tanker om “We’re bringing hiphop back!”

  1. Godt at det ikke var i dag, du skulle cykle byen rundt, for jeg er blevet gennemblødt på min korte vej til Frederiksberg og nu er mit halstørklæde pladdervådt, mine ben er iskolde og mine Adidas-støvler er fyldt med servietter:-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *