DUBCNN Magazine #2 Releaseparty

dubcnn2flyerwebFørst gav vi en omgang, nu giver vi to. Et nyt DUBCNN Magazine er naturligvis lig med releaseparty. Torsdag den 12. marts fejrer vi fejrer udgivelsen af DUBCNN Magazine #2 med en fest på Kontoret i Ideal Bar. Rapperne som du har læst om i bladet, stiller sig på scenen i levende live – så bliver det ikke mere interaktivt. Derudover er der hiphop på pladespillerne, billeder på storskærmen og lidt gratis til ganen.

Denne gang byder vi på showcases fra SupaJan, IdaAida og Hvert Aspekt. SupaJan fra Kontra Crew er aktuel med albummet ‘DitIdol’. I bladet kan du læse, hvorfor han bliver beskrevet som en blanding af Frank Hvam og Eminem, og hvem SupaJans egne helte er. IdaAida leverede med deres album et af sidste års lækreste lytteroplevelser. De slår fast at stiletterne er kommet for at blive, og deres blanding af rap og r’n’b bliver 100% en klassiker til festen. Rapperne Mental og DUBCNN Magazines egen Aeon udgør Hvert Aspekt fra Næstved. Vi glæder os meget til at høre deres originale version af crunk’d out, dirty south fra Sydsjælland.

Jonny Hefty
og PTA deles om værtsrollen, og pisker en stemning op aftenen igennem. Toobs, bladets spilredaktør, står nok engang bag pladespillerne. De der så ham sidst ved, at han kan sætte festen i femte gear. Denne gang har han JNS ved sin side, og så må vi se om den erfarne DJ kan holde styr på unge Toobs. Desuden er der Guld Tuborg til de hurtige, og DUBCNN Magazine til alle, så der er rigeligt, der kan sætte gang i en forårskåd fest.

Vi åbner dørene kl. 21.00 og vi håber igen at se en masse samarbejdspartnere, læsere, rappere og partypeople til DUBCNN Magazine #2 release. Bagerst i det nye blad, kan du tjekke pulsen på vores sidste releasefest, hvor Jonny Hefty & Jøden, Gísli og Kuku Agami var på plakaten og hiphop-legenden Jeru The Damaja kom forbi som surprisegæst. Der er som altid, på Kontoret i København, gratis entré for alle. Efter releaseparty’et overtager DJ Nut & DJ Kid Skraam pladespillerne på Kontoret, så festen fortsætter til langt ud på forårsnatten. Tilmeld dig på Facebookgruppen.

DUBCNN Magazine #2 Releaseparty
Sted: Kontoret, Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 København V
Dato: Torsdag d. 12. Marts
Tid: 21.00-24.00
Live: SupaJan, IdaAida, Hvert Aspekt mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *