Er Karen Mukupa en skriger?!

mukupa
Unnar Thug, gade capitaine Ataf Kawaja og Karen Mukupa til Get Down 09.

Jeg er ret sikker på, at jeg kan Karen Mukupas vers fra Come Ina De Dance i søvne. Hun gjorde fremragende figur til Get Down, med et smittende varmt reggaeinspireret sæt, inkl. backup-sangerinder i bedste I-Three stil (selvom der kun var 2), der sluttede med Mukupa lavede footwork på gulvet i bedste b-boy stil M/K. Jeg har ikke hørt meget fra hendes nyeste album “Dreamer”, så jeg skal ikke kunne sige, om nedenstående anmeldelse er i orden. Men overskriften på TV 2’s tekst-tv er i al fald ikke.

screamer

Karen Mukupa arbejdede vist i sin tid med noget børnefjernsyn på TV 2, så om der er kolleger derinde, der bærer på gammel nag vides ikke. I al fald findes anmeldelsen i fuld længde på Soundvenue uden titelknas. Der er releasefest for “Dreamer” (!) på onsdag på Heat efterfulgt af Akil the MC (aka den næstbedste) fra Jurassic 5.

Somebody, anybody, everybody: DREAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *