30-års-fødsdags countdown #25: Ultramagnetic MC’s – Poppa Large

I vidste jo den ville komme. Kool Keith aka Poppa Large aka Rhythm X aka Dr Dooom aka Dr Octagon aka Fly Ricky The Winetaster er en gud på mikrofon. Denne gang har han også et beat, der mere end gør ham retfærdighed på Beatminerz Eastcoast remix af “Poppa Large”. Til dem der ikke har set videoen nogensinde…damn.

Jeg så Kool Keith første gang i Ridehuset i Århus sammen med min ven Palle Boutrup. Det var en fantastisk koncert lige efter Dr Octagon-albummet, og han havde medbragt Sir Menelik til at give high-fives for sig. Jeg fik senere at vide af enten Static eller Henning Winther, at Kool Keith havde bedt om “a nice friendly female atmosphere”, så alle rapperne så sig nødsaget til at tage deres kærester med.

Senere blev han mr. no-show, eller faktisk havde han allerede no-showet Subkult, hvorefter han også udeblev fra en koncert på Loppen (hvor mig og K-V mødte Yarah Bravo og Dee, der kun var kommet for at se Motion Man), og jeg var også så heldig at være til et hiphopfestival i Norge også no-showede. Flot, Keith. Nå, han kom endelig i Vega til en ikke al for god koncert, der dog blev reddet i sidste øjeblik af netop Poppa Large nummeret. Jeg nåede lige at få en automograf og Keith komplimenterede mig også for min 80’s wrestling t-shirt, totally redeeming himself, til dem der kan huske Dum & Dummere.

keith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *