Wrestlemania forudsigelser

n615926384_490881_6836
Så er der Wrestlemania XXV i nat. Selv i en prædetermineret sport, er det faktisk hammersvært at forudsige, hvilken vej kampen svinger. Efter internettet er begyndt at lege med ombooker de konstant, og det er ikke længere som den gang, hvor man vidste at personen, der kom sidst ind løb med sejren og farven på Macho Man’s kluns afslørede om han løb med guldet. Jeg nåede desværre ikke at få mine Wrestlemania forudsigelser med hos mine venner hos Slagmark.com, men I skal da ikke snydes for dem.

Money in the Bank
Benjamin vs. Christian vs. Finlay vs. Henry vs. Kane vs. Kingston vs. MVP vs. Punk

Det mest sandsynlige valg ville være Christian, men så skulle han udfordre til ECW-titlen, og så ville han jo bare ligne en punk. Apropos bliver CM Punk nok heller ikke dobbelt-vinder, så jeg går efter MVP!

1-mod-3 Handikap Kamp
Chris Jericho vs. Jimmy Snuka, Ricky Steamboat og Roddy Piper

Hvis der er nogen retfærdighed til skal (den prettyboy) Chris Jericho bare gennemtæve legenderne til de råber “onkel”. Det mest logiske er dog nok at Mickey Rourke kommer ind og redder dagen, får en million, og ses aldrig i en WWE ring igen. Se i øvrigt en flok canadiske fans blive herrebange for Jericho her.

25-Diva Miss Wrestlemania Battle Royal

Ligesom hos Jericho vs. legends er der altid chancen for de giver sejren til en gammel hejre. Den mest naturlige vinder ville dog være Beth Phoenix, der gerne skulle tyre alle de andre ud Andre The Giant-style.

WWE Intercontinental Titel Kamp
JBL (c) vs. Rey Mysterio

JBL vandt åbneren mod Finlay sidste år. Det fik han intet ud af. Jeg håber de er kloge af skade og lader Rey-Rey tage den.

WWE og World Tag Team Titel Lumberjack Kamp
The Colons (Carlito og Primo) (c) vs. John Morrison og the Miz (c)

Med Rey-Rey som vinder, vælger jeg denne gang The Colons, så de rigtigt kan spille op til det sydamerikanske publikum. Den virkelige vinder bliver dog John Morrison, der er klar til et singles run.

Extreme Rules Kamp
Jeff Hardy vs. Matt Hardy

Hardy Boyz EXPLODE! Den ligger til Matt Hardy skal vinde på noget snyd så feuden fortsætter, men jeg ved ikke om de stadig booker så old school. Jeg holder dog nok til Matt.

Mr. Wrestlemania vs. The Streak
Shawn Michaels vs. The Undertaker

To texanere i en episk battle mellem det gode og det overnaturligt seje. Med mindre de gemmer streaken til Cena næste år, tror jeg Shawn får lov at afslutte den i år. Rekorder i wrestling sættes for at blive slået.

World Heavyweight Titel Triple Threat Kamp
Edge (c) vs. The Big Show vs. John Cena

Cena’s 12 Rounds film er lige kommet. Den er noget nemmere at promote med et titel-bælte. Jeg tipper Cena vinder bæltet og den gamle mexicaner.

WWE Titel Kamp
Triple H (c) vs. Randy Orton

Nu har jeg booket en del titlechanges, og selvom det ligger til Orton, så har Trips ikke vundet til mania et stykke tid. Og det kan han godt li’. Denne gang er Orton også oppe mod hele McMahon familien og det vil se skidt ud hvis de taber til det store show…Jeg tror HHH retainer.

Var det det? Det var ikke meget af et Mania. Håber det bliver federe end jeg forudsiger. Nyd ventetiden med dette episke stykke camp leveret af ingen ringere end Simon Cowell:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *