Ærlige PTA: T-Shirt salg på Trendsales.dk

tshirts

You can’t download a t-shirt siger de sjove. Jeg er ved at skifte garderoben ud, og i stedet for at give det hele til genbrug eller donere det til GAM3 ligesom sidst, prøver jeg at sælge rædslerne. Og da min kæreste siger, at det ikke kun er for piger, har jeg valgt at lægge det på Trendsales.dk. Klik for en ny t-shirt eller god griner over beskrivelserne.

Her er Lex Luger, der har fået en for stram T-shirt:

2 tanker om “Ærlige PTA: T-Shirt salg på Trendsales.dk”

  1. Soooooo funny…. hvis man så klikker dit link til trendsales.dk og skriver PTA i søgefeltet er første hit:

    PT A- flot nederdel! Hmmm, jamen det er jo ikke bawlin…

  2. Hej sjove Michael. Jeg troede at man automatisk fik en ‘denne sælger sælger også’ mulighed… Det gør man vist ikke. Søg i stedet efter “hiphop” “fodboldtrøje” eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *