A Tribe Called Jordans

jordans

Jeg betragter mig bestemt ikke som sneakerfreak, kickconnoisseur eller skoskabet. De sidste par år, er jeg også gået over til Puma (Yo og Tommie Smith). Men da jeg stenede på Facebook, og så at Jiggy Jason ejede et par A Tribe Called Quest Air Jordans, måtte jeg jo bide i det sure æble og tage en tur på eBay.

Skoene kom igår, de er off the hook, og nu er jeg så protected by the red, black and green. SISSY. Her er en minidikokumtar om skoene, der åbenbart hedder Sole to Sole officielt.

Og så kan vi da også lige tage på Award Tour med Muhammad my man…

2 tanker om “A Tribe Called Jordans”

  1. Det er jo bare nogle stykker pap, som du har malet med farvekridt og limet sammen. Jeg så det selv. Du skal nok ikke tage dem på i regnvejr.

    *Griner som en HEX!!!!*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *