Fågt op i festivalle: Roskilde gennem årene

1319_1151363718_01

Så lugter det efterhånden seriøst af Roskilde. Jeg skal dække det for DUBCNN Magazine og cyklede derud i søndags for at få armbånd på, og allerede der var campingarealerne pakket. Føjer man endagsbilletter og en ordentlig støvsky til ligningen forudser jeg det bliver varmere end nogensinde. Selv har jeg mest oplevet våde festivaler. Jeg var der første gang i ’97, og har dækket det online siden ’02.

I 2002 var jeg dernede for RapSpot og skrev bl.a. om Zaki, Malk De Koijn (dem med gendannelseskoncerten I ved) og Pelding og interviewede 2bak i Munden. 2003 var igen for Spotten, her skrev jeg om Mad Con (dem med Beggin’ I ved), UFOYepha, Equizes, Son of Light, lavede en artikel om det “nyindfundne” skater-meets-hiphop fænomen og afviklede en stribe interviews. I ’04 var der Wu-Tang(!), og jeg var med til interviews med Chords, Supreme, Promoe og Gift of Gab. I 2005 skiftede jeg til hiphop.dk, interviewede Timbuktu & Chords, 4Fod, skød billeder osv. I 2006 lavede jeg for første gang ingen interviews på pladsen, da jeg på forhånd havde interviewet LoopTroop, Per V, Fantomet, Kool Jepp, Den Sorte Skole, Strøm, Cab, Jøden, Nemo og Track72 via det nu håbløst forældede community site MySpace. 2007 var som folk vil huske våd…meget våd. Men det blev til et KasperSpez interview, en nostalgisk anekdote række smatshots og lidt RoSkillz og Nordic By Nature.

I 2008 var jeg der slet ikke. Crazy isht. Men nu skal det være, jeg spænder kameraet, lader diktafone, fyrer magasiner i rygsækken og cykler ned og wild’er the ufck out! word to God!

En tanke om “Fågt op i festivalle: Roskilde gennem årene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *