Stjernekrig i Ungeren

kridthuset

Forleden var jeg til Rap’n’Skralde hiphop-jam på Dorthea 61, der alt efter hvem man spørger hedder Det nye Ungeren, Unghuset og andre ikke helt fastlagte navne. Det var et ordentlig old school jam med masser af god stemning, tekniske problemma, veganerpizza til en 5’er og Thyøl til 10. Ovenihatten havde det på grund af optrædende som Dark Side of the Force, Death Star Audio Emperor, Chewbacca et skægt Star Wars tema kørende med masser af lyssværd over det hele, og arrangøren Toke havde endda sat sin egen legetøjs Tie-Fighter på display.

De første jeg så var Kridthuset, der efter et flot sæt med fine poetiske detaljer uddelte deres CD free of charge. Det er sgu kammeratpris, der vil noget. Dark Side of the Force fra Kristianssand måtte desværre aflyse men til gengæld kom Wayna Rap fra Bolivia og pumpede revolutionsstemning med tilhørende Che’d out fløjtemusik.

bolivia

Hovednavnet blev Vågsbygd Handy, hvori min gamle ven Pete fra mirc-chatten #hip-hop.no repræsenterede. De holdt en god fest, og man kan ikke andet end elske en norsk gruppe, der råber: “lav no’e ballade” mellem numrene. Easy!

petepete

Jeg kan sagtens anbefale at smutte forbi Dortheavej en anden gang. Der er en god skør atmosfære, og så er det altid et hit, at maskerede knægte lige fyrer en spraycan-flamme af, når stemningen er allerbedst.

En tanke om “Stjernekrig i Ungeren”

  1. Hej PTA.
    Tak for anmeldelsen. Toke er nu ikke alene om at være arrangør, han er
    bare mere den frembrusende type ;-)

    Vi glæder os til at se dig snart igen.

    Vi findes også på facebook – tjek det ud! (søg på Rap ‘n’ Skralde)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *