WikiPTA #3 – Malk de quickie

roskilde-103
Kong Geo og Tue Triddack fra Roskilde

Somme tider arbejder vi hurtigt her i firmaet…

From: Lasse Guldhammer Larsen
Sent: Thursday, August 20, 2009 3:26 PM
Subject: Malk de Koijn track

Hej Peter!
Jeg har siden Malks PHANTASTISKE koncert på Roskilde gået og nynnet et track, som jeg simpelthen ikke aner hvad hedder. Jeg spurgte mine to mest kyndige Malk-venner og vi blev enige om, at dette track vist nok ikke er på nogle af deres albums. Derfor har jeg prøvet lidt på egen hånd at søge og stødte så på din blog. Du har lavet et indlæg, der hedder “Malk – da da, da da, daaaah!” og det er lige netop det nummer jeg søger! Håber du forstår hvad jeg mener og kan hjælpe mig :)
På forhånd tak for hjælpen!
Mvh.,
Lasse G.

From: wikipta@ptas.dk
Subject: Re: Malk de Koijn track
Date: Thu, 20 Aug 2009 15:30:32 +0200

Enten er det ørkenstorm i aberdeen eller også er det “Til de folk” fra De Grimme Ællinger…de synger da da da daah daah på begge numre… :-)

From: Lasse Guldhammer Larsen
Sent: Thursday, August 20, 2009 3:36 PM
Subject: RE: Malk de Koijn track

HOLD kæft jeg har sovet i timen! Nå, fuck det, tågen har nok stadig ikke lagt sig fra efter Roskilde.. Men tak for et imponerende hurtigt svar!

2 tanker om “WikiPTA #3 – Malk de quickie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *