“Hell Motherfuckin Yeah” – behind the behind the video


MikL, Fantomet, Pede B, Per V, Kejser A, Søren Strøm, Ufo, DJ Static

Jeg har indtryk af, at det er meget normalt med behind the video artikler, men noget sjældnere man ser behind the behind the video artikler. Mest fordi de sikkert er uinteressante for 3. part, men jeg synes alligevel jeg vil dele mine oplevelser fra DUBCNN-dækningen af “Hell Motherfuckin Yeah” possecuttet med alle de 7 MC’s Fight Night champs…

Videoen blev skudt onsdag aften/nat d. 26. august og DUBCNN Magazine #4 røg i trykken d. 27. august. Det vil sige, at hvis vi skulle have noget reportage med, skulle det fotograferes, skrives, layoutes og proofes samme nat. Nogle ser det som et problem, jeg ser det som et udgangspunkt, som Kasper Spez så flot har sagt det. Så jeg cyklede fra Vanløse til Nørrebro med et kamera og ankom til videoshootet ved 22-tiden. Her var de allerede i gang med at filme i en p-kælder, der var omdannet til en hiphop Fight Club. Jesper Skoubølling instruerede og det styrede han med hård hånd, men det var skægt at opleve, hvordan de syv champs udi improviseret skænderi altid lige havde en ekstra kæk bemærkning til alle instruktioner…og somme tider mere end en. Der kom virkelig knald på videoen da der skulle filmes udendørs, hvor en brandbil åbnede hanen og lod det regne ned og de stakkels rappere – og Static.

Nå men jeg fik billeder i kassen og åd det meste af slikket backstage, cyklede tilbage til redaktionen. Blev stoppet af politiet fordi jeg ikke havde lys på cyklen. Vi layoutede ved 3-tiden. Bladet blev trykt ved 10-tiden, og lå i vores outlets ugen efter. Det kan godt være det lyder ligetil, men jeg kan godt love jer, at der var nerver på. Så selvom man arbejder i printmediet, kan det altså godt være varme sager, der ryger på gaden. Her er billeder fra settet…


Posseshot.


Manden bag musikken.


I kigger på The Champs.


Per Vizzel i kælderen som Joseph Fritzl


Firefighter og Fight Nighter.


Regnemaskinen…


Rappere i regnen.


Fantomet ser sej (og tysk) ud når han ryger.


Michael CUP filmer til Danskrap.tv.


MikL i kamppositur.


Pede B helt glad.


UFO har blod på tanden.


Brandmayn’en lader det regne.


Våd Static…


Fælles-cipher.


Våd FantoMads, tillykke med fødselsdagen.

Videoen kan ses her:

Hov, og så skylder jeg da lige at fortælle, at jeg selv har en lille lillefinger med i videoen…

Hell yeah, motherfucker, den gyldne mikrofon som side-9 pigen så pænt polerer er faktisk min punchline award fra 2002.

En tanke om ““Hell Motherfuckin Yeah” – behind the behind the video”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *