MTV VMA 2009 – Den røde løber

VMA’s er tilbage i Nueva Yorke i den legendariske Radio Music Hall. Forhåbentlig borger det for et bedre show end stinkerne fra Florida og Las Vegas jeg tidligere er blevet udsat for. Warm-up showet bliver joined in progress. Stjernerne er klar til at drysse ind. De hustler hårdt på den røde løber og det hele bliver fulgt live på Twitter og ptas.dk…

02:03 Green Day er i skuret. Dem har jeg elsket siden Beastie Boys jagtede dem af scenen i ’94. SABOTAGE!!! De må allerede rette på værten Søren Strøm Tim Kash og forklare at Michael Jackson ikke spillede i ’94 men bare skubbede sin tunge ned i halsen på Lisa Marie Presley. Fede tider. En nobody-covært står backstage og annoncerer ”there are no celebrities here”. Så skulle de nok ikke have stillet op til dig, Sherlock.

02:06 Til gengæld får vi et klip af Lady Gaga, der ankommer med Kermit the Frog. It ain’t easy being shim. Sway fra The World Famous Wake Up Show er af uforklarlige årsager efterhånden den længst ansatte VJ på amerikansk MTV. Sharika komplimenterer ham med hans hat. Skidegodt gået Sway. Hun glæder sig til at se Lady Gaga.

02:10 Pink ankommer i en brandbil sammen med kæresten. Hun glæder sig også til at se Lady Gaga.

02:13 OG SÅ SÅ MAN LIGE LADY GAGA. Hun har klædt sig ud som Sido Phantom of the Opera og Kermit serverer drinks

02:16 Så vidt jeg kan forstå er Wale leder af husorkestret. Vilderen. Og Janet Jackson laver en Michael Jackson tribute. Gad vide om den buttede pige fra Fame og Diff’rent Strokes kan synge…

02:19 Buzz Aldrin er oppe hos Sway og skal uddele månemanden for bedste breakthru. Meget passende eftersom han var 2. mand på månen. Second comes right after first. Han klarede det markant bedre end de fleste kendte.

02:25 Taylor Swift ankommer i en smuk karet trukket af to hvide heste. Værdigt for et eventyr. Jeg har ingen idé om hvem Taylor Swift er.

02:29 Justin Bieber står udenfor. P Ditte står bag ham, vist med Keri Hilson. Han kommenterer på Michael Jackson tributen. Bare rolig, Ditte er ekspert i at udnytte arven fra de afdøde. Han forklarer “it’s important that we keep our legacy alive, I mean his legacy alive”.

02:31 ALICIA KEYES AFSLØRER HENDE OG JAY-Z OPTRÆDER MED EMPIRE STATE OF MIND. SKIDEGODT, ALICIA!

02:39 Verdenspremieren på musikvideoen til den nye udgave af serien Fame… Den nye Coco har meget større tatas end hende fra firserne. I may have to follow this show.

02:45 Øjensynlig hedder Jackson tributen “this is it”…det tyder lidt på de har jacket hans London-show. Interessant.

02:47 Der er blevet twittered 100.000 gange om VMAS. Mest om Shakira og Pink har samme kjole på. LIKE TOTALLY OMGZ LOLZ hvordan kunne jeg undgå at opdage det?!

02:51 J-Lo er stadig muy caliente. Hun skal præsentere bedste hiphop video. Kanye er en pasant nomineret i samme kategori for Heartless…yeah.

02:55 Beyonce er nomineret i 9 kategorier, og Tim spørger hvad hun helst vil vinde. Hun skulle klart have sagt best male artist…you know, for “If I Were A Boy”. Eller bare fordi Lady Gaga ikke skal vinde det hele.

02:59: Beastie Boys vinder en award for “SABOTAGE” for bedste video der burde have vundet en award tidligere. KICK IT!

En tanke om “MTV VMA 2009 – Den røde løber”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *