Breaking news: MP3-afspiller smadret

mp3

Det virker måske som en lille nyhed for dig, men det er et beskæmmende stort tab for mig. Min Creative Muvo MP3 afspiller er gået bort, efter en sjov og temmelig våd aften hos Plant. Hvorfor går du så meget op i en bestemt MP3-afspiller? spørger du sikkert (og sikkert også hånligt). Fordi den samtidig var min diktafon, som jeg har brugt til – så vidt jeg kan se – 100 interviews.

De første interviews jeg transskriberede blev optaget med min storebrors Sony-walkman, hvilket dels satte en naturlig begrænsning på 90 minutter, og dels var lidt tungt at slæbe rundt på. Jeg købte MP3-afspilleren online for en del år siden, og fandt ud af mic-indgangen gav meget bedre lyd end hos Sony. Hvis man amplify’ede den lidt i cool edit var det nærmest radioværdigt. Gennem tiden har den snakket med alle fra Xzibit, EPMD, CunninLynguists, Devin The Dude, Eternia, Peanut Butterwolf, Dizzee Rascal og Lady Sovereign til Timbuktu, Promoe, Negash Ali, IdaAida, Paulo & Cars10, Johnson ved en enkelt lejlighed den tidligere amerikanske ambassadør James P McCain og mange, mange flere. Den nåede lige at aflevere Prince Paul og Freddie Foxxx interviewsne før den kradsede af. Mest episk var nok mødet i Berlin med RZA, der efter at have fået at vide, at den lille sorte tingest var diktafonen introducerede sig “Whattup, dictaphone, I’m The RZA”. Her ses den i samtale med The Game…

Nå, nu er det jo ikke fordi verden er gået under af den grund. Hvis nogen af jer kender til en rigtig fed diktafon, er I meget velkommen til at byde ind i comments… MHT til mp3-afspilning var Plant så flinke at sponsere en iPod shuffle. Det vil sige jeg nu er officielt iPod-head, og således ikke behøver assistance for at gå i iPod-battle, ligesom sidst da unge iToobs måtte styre slagets gang, da vi vandt Aarhus Took It’s første og formentlig eneste iPod battle…eva. Det kan man se nedenfor, og i den forbindelse ønskes godt Took It til dem, der tager afsted i år.

Begge billeder er (garanteret strengt) copyright’et Kenneth Nguyen.

2 tanker om “Breaking news: MP3-afspiller smadret”

  1. Jeg bruger Olympus WS-310M og kan godt li den. Det er smart, at man kan stikke den lige i USB’en, og så har den en hellapimp farve.

  2. Sony laver nogen ret lirede diktafoner. Selv bruger jeg Sony ICD-P520 og den er yderst brugervenlig. Den koster omkring 700 dask, har lang batteritid og kommer med software og hele pivtøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *