The Price is Slice

sean-price-kimbo-price

Den halvskaldede gadekæmper med fiskerskægget Kimbo Slice har nu officielt indtaget MMA-verdenen. Han er contender i denne sæson af “Ultimate Fighter” og selvom han ikke har klaret sig optimalt er han stadig hovedattraktionen, der fra starten er blevet lovet en plads i finaleshowet. Og så er Sean Price’s nyeste mixtape “Kimbo Price” jo en åbenlyst reference til Kimbo.

Sean Price lettede allerede lidt på låget i DUBCNN #3 fra i sommers, hvor han sagde følgende:

“Apropos titler, jeg har hørt at de kommende Sean Price-plader skal hedde “Mic Tyson” og “Kimbo Price”, hvorfor de titler?
Sean P: Jeg vælger altid titler, der reflekterer indholdet. “MonkeyBarz” var mig i den vildeste, legesyge version. “Master P” og “Jesus Price Superstar” var mig, der cementerede min status som del af de bedste rappere i verden. Og hvis du ved, hvem Mike Tyson og Kimbo Slice er, kan du nok regne ud, at jeg går efter at knock-out’e nogle niggas på de næste plader.”

Her er lidt fra mixtapet…

Sean Price ft Royce Da 5’9 & Petro – Goodnight

SEAN PRiCE – SUiCiDE DOORS

Og her er nogle fede Kimbo fights…

Kimbo kicker en fyrs ass i hans egen baghave

Kimbo tæver en dørmand…

Kimbo taber voldhurtigt præ-UFC

I øvrigt er det imponerende så dygtig en wrestling booker Dana White har vist sig at være. Kimbo har ikke rigtig bevist noget, og ville være blevet buhet ud på vej til Octagon’en, hvis det ikke var for den måde han har fået lov at cutte promos i showet. Han er den ultimative babyface, der hele tiden understreger: “I’m just here to fight, I respect all the fighters, yaddayadda.” Derimod bliver Roy Nelson, der har vundet begge sine fights fremstillet som superheel, til trods for han vel er favorit til at vinde sæsonen. Han er selvfølgelig også lidt af en feddert, men det er stadig overraskende – og smart – at de vælger at satse på gadekæmperen.

Ikke at jeg skal sige for meget, Kimbo skulle helst ikke lægge sine haymakers på mig. P!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *