Best T-shirt ever: Top Billin!

topbillin

Det lå ikke ligefrem i kortene, at den første T-shirt jeg skulle købe for penge i meget lang tid skulle have en tegning af Gizmo fra Gremlins og en mælkekarton. Ikke desto mindre er dette nok den sjoveste trøje jeg har set i årevis. Den er købt i Drop Dead i Fields, og til de uindviede kan jeg sige, at det er en grafisk fortolkning fra Exact Science af Audio 2 linjen “Milk is chillin’, Giz is chillin – what more can I say? Top Billin!” Udover at være et legendarisk Brooklyn anthem, lavede DJ NoDoubt og jeg også vores egen fortolkning af nummeret til Aarhus Took It, så det har en ekstra særlig plads i mit hjerte, og lad os da lige høre det…

5 tanker om “Best T-shirt ever: Top Billin!”

  1. Exact Science har nogle forrygende design, der nemt kan måle sig med fx LRG. Jeg har lige bestilt “Top Billin'” og “Burger” T-shit’sne igennem hiphopdx – de er for nice!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *