PTA tilbage på bloggen – nu også som madanmelder

Jo det er søreme lang tid siden, at der er blevet skrevet noget. Heldigvis har jeg oplevet en masse siden sidst, så der kommer løbende spændende nyt det næste stykke tid. Her ses jeg for eksempel som madanmelder i programmet “Restaurant i stuen”. Jeg var sidste efterår blevet inviteret af Marie, min quizbuddy fra Den Hvide Lektie, og sammen med Jonny Hefty drog jeg ud til en fornem middag hjemme hos flinke mennesker i Vanløse. Det hele smagte rigtig dejligt, så det er ret imponerende at de alligevel har taget den eneste negative kommentar med, men sådan er filmbranchen nok. Eftersom jeg nu kan – og vil – skrive madanmelder på CV’et ligger det ret ligefor at lave et Spise med Price-agtigt på program sammen med Voksen Simon men Frølår med Aagaard virker som en ret ensidig affære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *