PTA i Kulturnyt om Respekt og 90’er-hiphop


Mig og Turbo Niels aka Onkel Turbo, der fik Respektprisen til koncerten i KB Hallen.

Den 16. november ringede redaktionen på Kulturnyt på P2, og spurgte om jeg ville komme i studiet og fortælle lidt om den nyligt overståede Respekt koncert om Respekt og 90’er-hiphop generelt. Det ville jeg gerne, og jeg fik endda lov til at spille et nummer, der kunne illustrere periodens brydningstid osv. Jeg valgte Træt Af Pis med Jokeren, Jazzy H og Tue Track, da det dels er et fedt nummer og der optræder 3 af periodens helt store personligheder sammen. Og så bander de helt vildt. Udsendelsen kan podcastes i fuld længde her (inkl. en dame der fortæller om sms’er), og ellers kan min og Bossy Bo’s del høres nedenfor…

[audio:kulturnyt.mp3]

En tanke om “PTA i Kulturnyt om Respekt og 90’er-hiphop”

  1. The Game raps about the same stuff on every track; Impala’s, red rags and AF1 s. He’s a parasite, alywas jocking someone for juice Game don’t deserve a reply, he probably won’t get a reply but then dissin B might get him a backhand. Game was better off going at someone like Soulja Boy at least he would of got a reply and risk being alienated by every teen in the US.I think he’s goin at Jay because he wants that level of respect that Jigga has. Jigga’s got a loyal following that’s behind him regardless and Game’s just a bandwagon rapper constantly jocking someone What more can I say he’s a wasteman with a dead career

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *