Kontroversiel rapper… Common? HAHAHAHA!

Jo, jeg ved godt at “Cop Killer” efterlod plads til en fortolkning, der måske ikke ligefrem garanterede at Ice-T og resten af Body Count kunne forvente at spise med i Det Hvide Hus og Paris’ “Bush Killa” gav ham nok heller ikke nogen hædersbevisninger. Men hvis man lavede en liste over kontroversielle rappere som amerikanske præsidenter burde distancere sig fra, hvor ville I så placere Common? Altså, økologiske, “I Used To Love HER”-Common, reflekterede “Retrospect for life”-Common, politisk bevidste “Thinking of Asata”-Common? Langt nede, ikke?

Men i USA-land har Fox news fundet ud af, at Common er en farlig, farlig fyr, der både skriver digte og går i kirke. Og den slags kan man da ikke have som forbillede for landets børn. (uanfægtet at han har skrevet en børnebog). Se det hylesjove indslag, hvor argumenterne er så tamme, at til sidst forventer at de vil have ham deporteret for at være veganer.

En tanke om “Kontroversiel rapper… Common? HAHAHAHA!”

  1. He-he, det er sjovt, sjovt, sjovt, hold da op, hvor kan amerikanere være nogle fjolser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *