Sammenhængen mellem wrestleres navne

Noget af det første der fascinerede mig ved wrestling, var at de i modsætning til fodboldspillere har voldfede navne. Historierne bag er ofte ret trippede. Hulk Hogan hedder fx Hulk fordi han engang var på et talkshow med Lou Ferigno, der har spillet The Incredible Hulk på film, og det viste sig han var markant større end lille Lou, og Hogan fordi Vince McMahon’s far syntes der manglede en wrestler med et godt irsk efternavn. Kerry Von Erich fik tilnavnet Texas Tornado fordi han er fra Texas (duh!) og god til diskoskast, og efternavnet Von Erich fordi hans far Fritz startede karrieren med et Nazi-gimmick.

Min ven Jesper aka Eddie Brock var så flink at linke mig til dette gigantiske skema over wrestleres navne og sammenhængen mellem dem. Hvem havde fx tænkt på at hele fire wrestleres har tognavne som fællestræk eller at Colonel Mustafa både har profession og etnicitet indbygget i navnet? Klik på skemaet for stor version.

Og mon ikke man kunne lave et lignende, temmelig sjovt skema over rappere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *