Classic hip hop trivial pursuit: Malk De Koijn quiz

Så nåede vi endelig til denne uges udgave af verdens bedste quiz, der selvfølgelig handler om verdens bedste gruppe, Malk De Koijn. Før vi kommer så langt, skal der dog deles præmier ud fra de forgangne uger. Heavy D quizzen vindes af Søren Johannessen, der inkasserer et Lootpack autografkort + en masse andet hejs. Eftersom vinderen af den første quiz ikke har henvendt sig, går præmien i den – indrømmet noget svære MC’s Fight Night-quiz – videre til den med højest score derfra, og det blev med 19 rigtige – tamtadatam – Joz Blaze.

Nå, videre til denne uges quiz. Her konkurrerer vi om intet mindre end en knaldflot Malk De Koijn tourplakat fra deres Sneglzilla-turné (Tue Track kalder den vist nok Lange Strands flag) samt en halvsjælden cd-single med “Vi tager fuglen på dig”! De fleste af os fancier nok os selv som en slags Malk De Koijnologer, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis der er flere, der får 100% i quizzen. Skulle du ikke desto mindre have brug for hjælp, lavede jeg for kort tid siden et interview med online musiktjenesten Wimp i forbindelse med udgivelsen af Malks 3. album. Det blev ret trivia-tungt, så mon ikke der er en ledetråd eller to at finde her

Ellers er der ikke andet tilbage end, at spørge om I også savner en quiz, der bare starter med et “hit me”!?

[quizmaster quiz=1]

7 tanker om “Classic hip hop trivial pursuit: Malk De Koijn quiz”

 1. “Get Up And Dance” er breaket til “Concrete Scoolyard”, men så vidt husker er det Ørkenstorm In Aberdeen breaket fra Grandmaster Flash and the Furious 5 – The Birthday Party, eller er det samplet et helt tredje sted fra…?

  og Yazoo? fnizzz… :-)

 2. Jeg ser hvad du siger, breaks er det mest tricky at lave spm til, og tror helt klart jeg har f’et up, men alle får s’føli point uanset hvad de har svaret…

 3. Som statik selektah sagde – Spell my name right. http://bit.ly/urmruY

  Nu hvor du har udlovet den gyldne mic til et andet (og bedre) formål, er jeg spændt på hvad der er sindssygt yo og fight night-agtigt….

 4. Ja, den undrede også mig, tog kun den, da jeg var sikker på det ikke var en af de to andre:)
  Glæder mig til at finde ud af om jeg har alle rigtige:)

 5. Damn, der er én hvor jeg er HELT blank, og det er alle kvalificerede bud. Satser og krydser alt hvad jeg har af fingre :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *