Hiphop quiz del 1: vind en hel bunke yo to the streets præmier

Så var det i går, at der var hiphop quiz i anledningen af Slam!’s 1 års fødselsdag. Jeg vil helt klart sige, at det var en bragende succes, til trods for vi helt imod konventionel hiphop-tid faktisk gik for tidligt i gang. Slam! var i gavehumør så alle fra Kloen og Jonny Hefty til Geraldine og The 7″ King kunne gå hjem med nyt kluns.

Du der kigger med på ptas.dk skal dog ikke snydes for hverken quiz eller præmie, så jeg har udvalgt de 20 bedste spørgsmål og sammensat en goodiebag, hvor du blandt andet kan score en masse stickers og flyers, en oversigt over de første 100 The Source forsider, cd’er med Wiz Khalifa, Per Vers, Lupe Fiasko og Jokeren, kassettebånd med Kool G Rap, tegneserie fra Boondocks og sågar en MFS-nøglering. Alle med over 15 rigtige deltager i lodtrækningen om goodiebag’en. Du har indtil næste lørdag klokken 15:25 til at svare. Så velkommen til Hiphop Quiz aka Hiphop Quidditch aka Classic Hip Hop Trivial Pursuit aka Kvit eller Hiphoppelt aka Hiphoppinson Ekspeditionen aka…
Let’s go!

[quizmaster quiz=2]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *