SLAM! holder fødselsdag – PTA laver hiphop-quiz!

I morgen – fredag – holder streetwear-butikken Slam!, der ligger i Jærgersborggade 5 på Nørrebro fødselsdag. De fylder 1 helt år og har udsalg på Mahagony, City Fellaz og alt muligt andet lækkert hele dagen. Og så fra klokken 18 er der gratis øl og hiphop-quiz til 21 nul dut. Det er yours truly, der kommer til at være quiz master, og det er jeg selvfølgelig ekstremt beæret over.

Jeg er jo ikke helt uvant med quizzeses. Jeg var fx engang inde at kaste dubs og lige ved at komme i den varme stol i Hvem vil være millionær og sammen med Anders Madsen vandt jeg den episke hiphop trivial pursuit hjemme hos MC Tia og DJ LP2. Trænger du til at varme op til i morgen, kan du prøve de gamle spørgsmål af nedenfor, og ellers må, skal og bør du tilmelde dig fødselsdagen her og efterfesten her.

[quizmaster quiz=1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *