Sig det med guitar: DF skal dø

Efter anmeldelsen af Kidds påståede drabstrusler mod toppen i DF, har humme gjort det som rappere ofte gør når de er trængt op i en krog, og lavet et svar med skønsang og guitar. Her er det humme fra Graven Records, der aldrig har været bleg for at lave noget anderledes. Smukt er det, og langt mere satire end hate speech hvis I spørger mig. Og som Chandler Bing engang sagde, er en dåbsattest jo et sikkert tegn på man skal dø. Nedenfor er andre rappere, der har valgt at synge den ind med guitar gennem tiden.

Wyclef synger om at blive præsident og snigmyrdet. Han blev hverken det ene eller andet…

Timbuktu, Promoe (og lidt Chords) der synger om legaliseringen af cannabis og truer med at pisse på Göran Persson…

Boots Riley fra The Coup og Tom Morello fra Rage Against The Machine opildner til kamp med rim og spade…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *