Hodgybeats fra Odd Future sælger gratis ep

I disse ACTA-tider er det ret spændende, når kunstnere vælger at sætte prisen på musik helt ned til nul kroner. Det vil sige musikken sendes gratis ud i verden, men selvfølgelig har kunstneren stadig ophavsretten til den. Det vil sige i fx dette tilfælde må han dele den med de producere han har nuppet beatsne fra, og de kunstnere producerne har samplet, og de musikrettighedsindkøbere kunstnerne har solgt deres rettigheder til, og og og.

Men lad os i stedet glædes over Hodgybeats også får lidt shine, så det ikke kun er Tyler The Creator, der skal høste al hæderen. EP’en er en blandet affære med forholdsvis konventionelle samplebeats fra bl.a. Alchemist, Juicy J og Flying Lotus og med Hodgy som storyteller i en stil der ikke chokerer eller provokerer i den grad som Golf Wang har for vane, men det kan jo også være chokerende nok. Den kan fås gratis her.

Som bonus kan du se…

…et dejligt billede fra dengang Unge Toobs mødte Hodgybeats til Roskilde Festival 2011. Vi rykkede hårdt på interview men da jeg endelig fik lov at kigge ind i OFWGKTA-trailereren var det til synet af Tyler, der tilfredsstillede sig selv. Skidetak Tyler.

…Og apropos her er en video med Hodgy og Tyler, hvor de skaber drama i middelklasseamerika, og nej det er ikke så chokerende som det var engang, men det er stadig sjovt.

Free Earl Sweatshirt.

En tanke om “Hodgybeats fra Odd Future sælger gratis ep”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *