Portrætvideo af MMA-fighteren og hiphop-fotografen Nicolas Dalby

Den 10. marts er der et dejligt mixed martial arts stævne i Brøndby Hallen, hvor det brede Danmark via TV 2-transmition for første gang kan få gluggerne op for hvor drønspændende, teknisk avanceret og medrivende den blandede kampsport er. Et af navnene på plakaten er Nicolas Dalby, som jeg var så heldig at møde, da jeg punkede ham til at tage billeder af MC’s Fight Night 2009 til DUBCNN Magazine. Senere viste sig det sig, at han var mangeårig karatekæmper og nu, som flere andre, var skiftet til MMA-træning som det man kender fra UFC. Det lavede vi et fint portræt til magasinet om, og de forbindelse var jeg også i Hvidovre og vifte med et “Dalby er ordentlig syg”-skilt mens han kickede en polaks ass. Good times.

Nå, op til stævnet den 10. er der blevet lavet et flot videoportæt af den unge Sharpshooter lavet af Egill Bjarki som du kan nyde ovenfor.

Har du lyst kan du også læse DUBCNN artiklen her:

Og se Nicolas’ fotohjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *