Koreografien til en kugledans

Jeg kan ikke være den eneste der er begejstret over one-take videoen til EaggerStunn’s “Kugledans”. Især scenen hvor Geolo G kommer væltende ud af politibilen og rapper “whoop whoop” det er lyden af de svin sidder lige i skabet, og i det hele taget har den alle de elementer der gør en one-taker seværdig. Derfor var det en god griner, at se Simon LeBon fra Den Sorte Skole havde lagt blueprintet til begivenhederne ud på nettet, så man ved selvsyn kan konstatere hvor timet og tilrettelagt byvandringen har været…

Rygterne går i øvrigt på selveste Per Vers er på vej med en video til “Bli’r Ved”, der indeholder lignende elementer. Det er selvfølgelig lidt en af en bittersød symfoni når to sjæle for een tanke, men vinderne er naturligvis publikum, for så kan man jo sidde og lave “hvem vandt one-take video”-battle.

3 tanker om “Koreografien til en kugledans”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *