Bag om Kool Moe Dee’s Rise & Shine

På listen over mine yndlingsnumre er Kool Moe Dee’s “Rise & Shine”, hvor han får hjælp af vennerne Chuck D fra Public Enemy og KRS-One fra BDP temmeligt højt rangeret. Moe Dee kicker funky visdom som kun han kan gøre det, KRS er fuld raggamuffin-stylee og Chuck afrunder perfekt med noget 5 percenter børneopdragelse. Så fedt som nummeret er, er videoen dog næsten endnu vildere. Lavet som en militant politisk panel-debat, fortsætter den hvor “Self Destruction” videoen slap.

Derfor var min glæde stor da jeg på YouTube fandt dette korte indslag fra et gammelt hiphop-program, hvor de går bag om netop denne video. Nyd doku’en ovenfor og hør nummeret her.

Der er i øvrigt en stribe af Slammin Rap Video Magazine’s indslag på Tuben, her er fx et interview med Ice-T, hvor Everlast stener konsolspil i en sofa og Darlene The Syndicate Queen (der er en million gange hottere end Coco) vasker op iført gummihandsker. Frækslagent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *