Jimmy Fallon får besøg af the Preezy of the United Steezy

Nu hvor Mitt Romney har grebet mikrofonen og buster vilde raps, vil den siddende præsident åbenbart ikke stå tilbage. Du har sikkert allerede set klippet nu, hvor et turnaround på en nyhedshistorie er omkring en halv time med mindre den lever videre i en eller anden meme-form. Men i forgårs havde tv-værten Jimmy Fallon sit klassiske slow jam the news indslag, hvor han sammen med husorkesteret The Roots forvandler dagens nyheder til en romantisk ballade i bedste Barry White/Isaac Hayes-stil. Denne gang fik han ekstra hjælp af ingen ringere end the Preezy of the United Steezy (det virker forkert at kalde den slanke man Obeezy), der også blev påklistret titlen “Barackness Monsta”.

Alt sammen til stor moro, og i dette bonusklip kan man endda se og høre når han smider mic’en i gulvet og går af scenen til tonerne af “Eric B is President”). I dag bringer Huffington så nyheden om at hverken Barack eller Romney regnede rigtigt, men det skal ikke forhindre os i at nyde det smukke øjeblik på Jimmy Fallon show, der efterhånden må ses som MVP blandt talkshowværterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *