Fredagsbio: Yo! Mtv Raps – historien bag

Det mest formative der skete i mine unge år, var da min far efter megen blod, sved (hans) og tårer (mine) satte en parabol op på garagen på Jupitervej, så vi kunne se satelit-tv. Ned fra himlen strømmede guddommelig underholdning i form af The Simpsons, wrestling og ikke mindst hiphop. Dengang var der Yo! MTV Raps med Doctor Dre og Ed Lover alle hverdage og Fab 5 Freddie om lørdagen, så man fik mildest talt hiphop i rigelige mængder.

At det en dag skulle blive taget af programmet igen var uden for min fatteevne, men det skete ikke desto mindre. Politikken bag var lettere suspekt, og vil man vide mere kan man med fordel tjekke Doctor Dre og Ed Lover’s bog “Naked Under Our Clothes”, men for et kort, komprimeret tilbageblik på et helstøbt, hardcore og hylesjovt program bør du tage en time og se ovenstående dokumentar som VH1 skar sidste år…

En tanke om “Fredagsbio: Yo! Mtv Raps – historien bag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *