Hvad er ligheden mellem Masta Ace og Børge fra Olsen Banden?

De havde begge to en mor der hed Yvonne.

Og på Masta Ace’s nye album “Son of Yvonne”, lavet under navnet MA_Doom, da alle beats leveres af MF Doom, får vi historien om hvordan Masta Ace voksede op i Brooklyn med moderen, der desværre gik bort da Ace stadig var lille. Så vidt jeg kan lure har albummet ikke skabt de store bølger i rapandedammen, og det er synd for det er et klassisk Masta Ace-album som fx “Disposable Arts” og “Long Hot Summer” med en gennemgående historie, der kan minde om den man ser i “Crooklyn” eller “Everybody Hates Chris” med den væsentlige forskel, at personen vi følger altså vokser op til at blive Masta Ace. Køb albummet her, og se et Masta Ace interview og tjek et nummer nedenfor.

.

“Slow Down” from MA_DOOM: Son of Yvonne by Masta Ace

En tanke om “Hvad er ligheden mellem Masta Ace og Børge fra Olsen Banden?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *