Rap Slam Battles – Strøm og PTA tog hjem til jylland

Så var det i sidste weekend at unge Strøm og unge PTA tog IC3-toget til Århus for at dømme den nye installation af Rap Slam Battles med den apropos tagline “hjem til Århus”. Det var en kæmpe fornøjelse med mere end verbale smæk for skillingen og good vibes, og sammen med Henrik Hass fik vi dømt os igennem en flok fantastiske battles.

Hvordan de gik ned må vi vente at se til resten af kampene leaker på YouTube, men ovenfor kan I tjekke 1st contendership battlen mellem Eco og Loke Deph, hvor begge mildest talt lever op til forventningerne. Resten af cardet var også helt i skabet, og jeg kan kun sige folk bør pivglæde sig til professor vs studerende-battlen med Hans Hüttel vs Perzon. Efterfølgende var det meningen vi skulle have været til fest på Train, men takket være sponsoren Guld Tuborg tog vi tog trætte herrer tilbage til Københavnstrup. Nedenfor kan I se i hvilken forfatning Mr Stagis (den eneste der ejer en autotune nej tak t-shirt) fandt os i…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *