#12 PTA Meeting: Cannonball Grizzly i Langå

En af verdens tungeste wrestlere besøgte engang Langå Stationsby og gav Kimball en masse tæv. Bagefter var hasn så flink at posere til dette billede. Cannonball Grizzly er senere gået i glemmebogen i dansk wrestling men han var en af de første amerikanere der fast kom og gav den gas i de danske gymnastiksale, så props til ham. Og så er han jo for øvrigt også rapper. I hvert fald en slags, han havde nemlig engang i 90’erne gimmicket som PN News hvor han rappede lidt før sine kampe i bedste John Cena stil. Bare endnu dårligere. Yo baby Yo…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/7/ptas.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *