#16 PTA Meeting: Turbo Niels til Respekt i KB Hallen

Turbo Niels er en levende legende i dansk hiphop i særdeleshed og mere specifikt måske i københavnsk hiphop. For en bonderøv som mig er historierne om dengang han satte gang i No Name Requested, DGP, Rockers’ comeback og meget mere ude i Klub 47 på Amager nok så tæt vi kommer på reelt mytestof i hiphoppen herhjemme.

Derfor var det mildest talt ærefrygtindgydende og syret at Onkel Turbo troppede op til min 30-års-fødselsdag og endda holdt tale om min “lange og tro tjeneste” i hiphopkulturen herhjemme. Han er heldigvis også selv blevet hyldet; nemlig til Respekt koncerterne i 2010, hvor han super fortjent fik en slags lifetime achievement award overrakt af CUP, Enghave og Albert fra Alis, hvorefter han gav de tre “tidligere ungdomskriminelle” tørt på i takketalen så de stod med røde ører og svedne smil til sidst. Episk Turbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *