# 19 PTA Meeting: RZA i Berlin


Den mest internationale opgave jeg fik for hedengangne Action$peax magazine var at drage til Berlin og interviewe RZA i forbindelse med det seneste Wu-Tang Clan album, 8 Diagrams. Turen forløb fuldstændig smertefrit og RZA var en fantastisk person at interviewe der udstråler al den videnbegærlighed og skørhed, man håber på. Højdepunktet af randomness kommer da hans kone ringer til ham midt i shoppetur og RZA beder mig om at kigge efter størrelsen på vaskemærket i nakken af hans t-shirt, så konen kan købe nogen flere. Han bruger XXL.

Desværre kom bladet aldrig da de gik nedenom og hjem nærmest så snart jeg var tilbage på dansk jord, men det findes dog i PDF-version, så hvis du lyster kan du genlæse interviewet her.

2 tanker om “# 19 PTA Meeting: RZA i Berlin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *