PTA dropper tung politisk science i Soundvenue

Jaja, jeg ved godt at selvpromoveringen efterhånden har taget overhånd. Men jeg vil lige gøre opmærksom på en artikel Niklas Krigslund har skrevet til det nye Soundvenue om politisk hiphop, både i et historisk og aktuelt perspektiv. Normalt synes jeg Soundvenue bevæger sig lige lovlig meget i Pitchfork/NME-territoriet, hvor en kerne af alternativ musik bliver hypet og alle andre genrer mere betragtes som kuriosa, der skal udforskes med ikke sidde ved voksenbordet.

Men man har jo et standpunkt til man tager et nyt, og især når man selv bliver bedt om at sige noget begavet er det vanskeligt at holde sin kæft. Så jeg er citeret med fremhævelse og hele pisset i den 6 sider lange artikel “Fight The Power” i decemberudgaven af bladet som jeg selvfølgelig synes du skal rende hen til din bladmand og købe, eller alternativt læse derhenne. Du kan få et sneakpeak på artiklens to første sider nedenfor, hvis du bladrer lidt.

Og husk at så at bekæmpe de til enhver tid siddende magter. Det er vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *