PTA: nu også som comic book guy

Så var det i dag at tegneserie-sitet Nummer9 åbnede lågen med hiphop i deres julegodtekalender. Det er Mads Bluhm, tidligere redaktør på Flavourz.dk og nuværende formand for tegneseriefestivalen Komiks.dk og bestyrelsesmedlem i Dansk tegneserieråd, der har stået for dagens indhold – og han har været så venlig at kigge i min retning.

Det er nemlig Ed Piskors ”The Hip Hop Family Tree” der anbefales (se her), og ham har jeg jo været så fremadskuende at interviewe til nærværende blog – bumbummelum. Jeg skal dog ikke komme for godt i gang, da Mads Bluhm faktisk har haft Ed Piskor i landet til sit tegneseriefestival, dengang var han dog ikke begyndt at dokumentere hiphop-historie endnu.

Under alle omstændigheder skal der lyde en stor tak for opmærksomheden til Mads Bluhm og Nummer9.dk herfra og en venlig påmindelse om at tegneserier stadig styrer selvom man er blevet voksen-agtig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *