Kæmpe Ric Flair fan spiller på Vega tirsdag aften

Jojo, han lavede et af sidste års vildeste album sammen med El-P. Og jojo, Dungeon Fam-rapperen Killer Mike har et bagkatalog der kan battle de bedste i Det Beskidte, Beskidte. Men her på ptas.dk vinkler vi nu engang vores nyheder som det passer os, og dermed kan jeg stolt fortælle at en af verdens største Ric Flair fans spiller på Vega tirsdag aften.

Ruste Juxx og Camron har også lavet helt hæderlige forsøg på Flair-tributes og jeg har sågar selv været så heldig at være med på et nummer der indledes af Slick Ric (tjek nummret og remixet her). Men ingen har gjort det bedre end Killer Mike på nummeret som I kan høre nedenfor.

Og så er det ellers med at tage på Vega tirsdag aften og se en stylin’, profilin’, limousine riding, jet flying, kiss-stealing, wheelin’ n’ dealin’ son of a gun. Der er opvarming fra Benjah og billetter købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *